Pedagogstockholm, lärande och bedömning

PedagogStockholm finns en blogg om lärande och bedömning som jag ofta återvänder till. Bloggen skrivs av Pernilla Lundgren och Erika Isaksson och nu när vi precis är i uppstarten av implementeringsarbetet med Lgr 11 är deras blogginlägg guld värda.nya läroplaner

I deras blogg kan man hitta kursplanerna i ett överskådligt Stockholmsformat ämne för ämne med syfte, centralt innehåll och kunskapskraven samlat, lätt att kopiera upp och sätta upp på en vägg eller lägga på bordet när man gör en LPP i arbetslaget.

Vill man få inspiration för hur en LPP kan se ut finns det en del exempel att ta del av i bloggen och på pedagogstockholm. De bjuder även på instruktioner om hur man lägger upp en LPP och vad som bör ingå.

Om du och dina kollegor svamlar i mörkret när det gäller implementeringen av Lgr 11 rekommenderar jag verkligen att ni håller koll på vad Stockholms stad gör när det gäller detta. Många goda tips och idéer därifrån! Tack Stockholm för att ni låter alla oss andra i landet ta del av ert arbete!

//Anna Kaya

1 Comment

Filed under Lgr 11, LPP och bedömning, Skolutveckling

One Response to Pedagogstockholm, lärande och bedömning

  1. Tacktack. Sharing is caring :)

Kommentera