Välkomna en ny sajt – Edcamp Sverige

Ni som hängt med ett tag vet att vi som gillar Skollyftet även är otroligt förtjusta i knytkonferensformatet Edcamp som vi skrivit om i ett flertal inlägg. Det började med Edcamp Stockholm, sedan började Edcamp Öresund, Edcamp Luleå och Edcamp Partille planeras. Edcamp är här för att stanna och därför är det dags att lansera en ny sajt: Edcamp Sverige.

Vill du arrangera en Edcamp i din del av Sverige? På edcamp.se finns all information du behöver och behöver du bolla idéer finns många edcampare att fråga, mig når du på twitter som @Anna_Kaya eller med mail till redaktion.skollyftet@gmail.com

Behöver ni webbutrymme för en egen edcamp-blogg kan edcamp.se stå till förfogande. Hör då av er till Magnus Blixt som heter @blixtgordon13 på twitter.

Hoppas vi ses på en edcamp nära dig i en snar framtid!

1 Comment

Filed under Kompetensutveckling

One Response to Välkomna en ny sajt – Edcamp Sverige

  1. Pingback: Edcamp – effektivt möte! | BlixtBloggen

Kommentera